Prof. Dr. Türkan Saylan'ın adı yaşadığı sokağa verildi

İstanbul Beşiktaş'ta, Prof. Dr. Türkan Saylan'ın yaşadığı sokağa adını taşıyan tabela asıldı.Prof. Dr. Türkan Saylan'ın adı verilen sokağa tabela asıldı. Yeni tabela asımına Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Boğaziçi Arnavutköylüler Derneği ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği üyeleri, arkadaşları, siyasi partilerin kadın ve gençlik kolları ve çok sayıda vatandaş katıldı.Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Türkan Saylan'ın evinin de müzeye çevrilmesi için çalışmalara başlandığını belirtti.Türkan Saylan'ın adını taşıyan tabela 2 yıl önce sokağa asılmıştı ancak İBB Meclisi'nden karar çıkmamıştı şimdi ise karar resmiyet kazandı.Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin kurucusu Prof. Dr. Türkan Saylan’ın Ergenekon soruşturması kapsamında evi arandığında şimdi adının verildiği sokakta yer alan evinden el sallamıştı. Saylan, 18 Mayıs 2009'da kanser hastalığı nedeniyle hayata veda etmişti.

Prof. Dr. Türkan Saylan'ın adı yaşadığı sokağa verildi
Prof. Dr. Türkan Saylan'ın adı yaşadığı sokağa verildi

İstanbul Beşiktaş'ta, Prof. Dr. Türkan Saylan'ın yaşadığı sokağa adını taşıyan tabela asıldı.

Prof. Dr. Türkan Saylan'ın adı verilen sokağa tabela asıldı. Yeni tabela asımına Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Boğaziçi Arnavutköylüler Derneği ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği üyeleri, arkadaşları, siyasi partilerin kadın ve gençlik kolları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Türkan Saylan'ın evinin de müzeye çevrilmesi için çalışmalara başlandığını belirtti.
Türkan Saylan'ın adını taşıyan tabela 2 yıl önce sokağa asılmıştı ancak İBB Meclisi'nden karar çıkmamıştı şimdi ise karar resmiyet kazandı.
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin kurucusu Prof. Dr. Türkan Saylan’ın Ergenekon soruşturması kapsamında evi arandığında şimdi adının verildiği sokakta yer alan evinden el sallamıştı. Saylan, 18 Mayıs 2009'da kanser hastalığı nedeniyle hayata veda etmişti.