MAHALLE MUHABİRLERİ GELİYOR

MAHALLE MUHABİRLERİ GELİYOR

Türkiye 'de bir ilk...

Mahalle Muhabiri...

Yılların deneyimli gazetecisi Mehmet Hüseyin ZORKUN, bir ilke imza atarak Mahalle Muhabiri uygulamasını hayata geçiriyor...

Meslekte 33 yıllık bir geçmişe ve tecrübeye sahip olan Gazeteci Hüseyin Zorkun, medya sektöründe bugüne kadar bir çok yeniliğe ve ilke imza attı. 

Zorkun Medya bünyesinde bulunan gazete ve internet haber siteleri ile basın sektöründe varlığını sürdüren Hüseyin Zorkun, yaklaşık olarak 20 yıldır Hatay'ın ilçelerinde ve Türkiye geneli bir çok şehirde temsilcilik - muhabirlik uygulamasını hayata geçirmişti.

Gazeteci Zorkun, il ve ilçe temsilciliklerinin yanı sıra şimdi Türkiye 'de bir ilke imza atarak, başta Hatay olmak üzere tüm il ve ilçelerde MAHALLE MUHABİRİ uygulamasını hayata geçiriyor...

Press Haber Ajansı ve Haberci Gazetesi her il ve ilçede olduğu gibi şimdi de her mahallede aktif olarak varlığını hissettirecek.

Her mahallede bir PHA Muhabiri görevlendirmeyi hedefleyen Gazeteci Zorkun, mahallelerde görev yapacak olan muhabirlerin sorumlu oldukları mahallenin sorunlarını, mahallede yapılan çalışmaları, mahalle sakinlerinin ve mahalle esnafının istek ve şikayetlerini haberleştirerek PHA haber merkezine göndereceğini belirtti. 

PHA Muhabiri olan kişiler ayrıca mahalle muhtarları ile diyalog içinde olacak ve muhtarlık çalışmalarını haber yaparak PHA haber merkezine geçecek.

Her Mahalle Muhabiri, Mahallesinde gördüğü, şahit olduğu olayları ve haber niteliği taşıyan her konuyu yazacak, görüntü - fotoğraf çekecek ve PHA haber merkezine gönderecek.

Haberler, Mahalle Muhabirlerinin ismi ile Www.haberci.net.tr ve Www.press.net.tr haber sitelerimizde, ayrıca @tcmuhabir instagram adresimizde yayınlanacak.

PRESS HABER AJANSI MAHALLE MUHABİRİ olmak isteyen bay-bayan kişilerin PHA WhatsApp 0538 9503131 haber merkezi hattına kısa özgeçmiş ve bir vesikalık fotoğraf ile başvurmaları gerekmektedir. 

Müracaat eden adaylar ile görüşme yapılacak, onaylanan isimler kendi Mahallesinde PHA Muhabiri olarak göreve başlayacak ve muhabirlere PHA tanıtım kartı verilecek...

Press Haber Ajansı, yakında haberin olduğu her yerde var olacak...