Narin'in Oldurulmesinde YouTube videosunu Yayınlayan Kadının Payı mı var?

Narin'in Oldurulmesinde YouTube videosunu Yayınlayan Kadının Payı mı var?

13 gün önce bir video düştü YouTube sosyal paylaşım sitesine. Şimdiye kadar görülmüş en tüyler ürpertici video idi bize göre.. 

Video yu çeken kişi ismi S.G. emlak işiyle uğraştığını söyleyen bir kadın.. Geçmiş videolara bakınca yaptığımız incelemede ünlü bir otel zincirini sattığını ve komisyonunu alamadığını söylüyor..Komisyonu alanlar Türkiye'nin en ünlü insanları olarak isim isim veriyor. Her önüne gelen sanatçı isinsani var bu listede.. Herkesi suçluyor mahkemeye veriyor, mahkemeden takipsizlik çıkınca devletin savcısına hakaret ediyor..

Hatta öyle ki Cumhurbaşkanı na , İçişleri bakanına, MIT başkanına ve devlet üst düzey yetkililerine iftira ve hakaret etmekten çekinmiyor..Söz konusu otel zincirinin ismini videolarda veriyor ancak yaptığımız araştırmada bu otelin satilmamis olduğunu görüyoruz.

Bu hanımefendi bu komisyonun kendine verilmesi için cumhurbaşkanınin kendisine yetki verdiğini söyleyerek yalan söylemeye ve ısı on adım ileri götürüp tum emniyet ve mit teşkilatına emir veriyor..

Yalanları ayaklarına dolaninca evin önünde bombalı araba koydular diye yine yalan bir video çekiyor. En son çektiği video da ise cesedine  ulaşılan Narin ile kendisi ve oğlunun hayatının pazarlığı yapıldığını söylüyor..

Şimdi akillardaki soru şu?

Kendini meşhur etmek için o küçücük kızın canına mi kiydirdi?

Yalan söyledi ise bu kadar suçun cezası ne olacak ve neden hala disarida??

Yazılarımız devam edecek..