Kurye tuvaletini yaptığı asansörde mahsur kaldı

İstanbul Esenyurt'ta lüks bir siteye sipariş götüren kurye, tuvaletini yaptığı asansörün arıza yapması sonucu mahsur kaldı. Kurye, site görevlileri tarafından kurtarılırken, yaşanan trajikomik anlar ise güvenlik kamerasıyla görüntülendi.İstanbul'un Esenyurt ilçesi Necip Fazıl Kısakürek Mahallesi'ndeki lüks bir siteye dün sipariş getiren kurye, dönerken asansöre tuvaletini yaptı.Saniyeler içinde asansör arıza yaparken, kurye mahsur kaldı.Dakikalarca içeride mahsur kalan adam çaresizce tuşlara basarken, site görevlileri tarafından mahsur kaldığı yerden kurtarıldı.Yaşanan o trajikomik anlar ise güvenlik kamerasıyla kaydedildi.

Kurye tuvaletini yaptığı asansörde mahsur kaldı
Kurye tuvaletini yaptığı asansörde mahsur kaldı

İstanbul Esenyurt'ta lüks bir siteye sipariş götüren kurye, tuvaletini yaptığı asansörün arıza yapması sonucu mahsur kaldı. Kurye, site görevlileri tarafından kurtarılırken, yaşanan trajikomik anlar ise güvenlik kamerasıyla görüntülendi.

İstanbul'un Esenyurt ilçesi Necip Fazıl Kısakürek Mahallesi'ndeki lüks bir siteye dün sipariş getiren kurye, dönerken asansöre tuvaletini yaptı.

Saniyeler içinde asansör arıza yaparken, kurye mahsur kaldı.

Dakikalarca içeride mahsur kalan adam çaresizce tuşlara basarken, site görevlileri tarafından mahsur kaldığı yerden kurtarıldı.

Yaşanan o trajikomik anlar ise güvenlik kamerasıyla kaydedildi.