Güzellik Sektörünün İkonu Ayşegül Kayalıoğlu

Güzellik Sektörünün İkonu Ayşegül Kayalıoğlu

Gün geçmiyor ki her sektörde yeni bir marka çıksın.. İş ve istihdam alanında bir çok artilarin yanında ortada dönen rantın miktarı dudak uçuklatici rakamlarda..

Bu tür sektorlerin en başta gelenlerinden biride güzellik merkezleri yüksek rakamlar ve işin cazibeli oluşu merdiven altı ticarethane mantığının iştahını kabartıyor.

Bu kadar kurtlar sofrasının olduğu sektörde ticarethane mantığı işletmeler çok kısa bir sürede kepenk indirirken gerçek sağlık ve hijyen kurallarını başta tutan , işlemleri işinin ehli yapan işletmeler marka oluyor..

Bunlardan biride Samsun merkezli Ayşegül Kayalıoğlu Beauty Center .. Kendi başına marka olmakla kalmayıp sektörün ikonu olmuş Ayşegül Kayalıoğlu.. Hanımefendi tavrı , mesleki becerisi , işini bilen profesyonel ekibiyle ünü Samsun'u aşıp yavaş yavaş Türkiye'ye yayılmış ve müşterilerinin şehir dışına bayilik isteklerine çok yakında cevap vermeye hazırlanıyor. 

Sır gibi saklanan yayılma politikası ile çok yakında bayilikler ile piyasada yurtiçi arenada bizde varız mesajı ile rakip tanimayacagi şimdiden belli...