Şampiyon Galatasaray Beştepe'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray kulübü yöneticileri ve oyuncularını Beştepe'de kabul etti. Sarı-kırmızılı kulüp, ziyarete bu sezon kazanılan kupalarla gitti.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Galatasaray Spor Kulübü yönetici, teknik heyet ve sporcularını kabul etti.Beştepe'de gerçekleşen kabulde, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk da yer aldı.Özbek, üzerinde isminin yazılı olduğu 53 numaralı çubuklu Galatasaray formasını Erdoğan'a hediye etti.Sarı-kırmızılı kulüp, ziyarete bu sezon kazanılan kupalarla gitti.İşte Galatasaray'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'la buluşmasından yansıyan diğer kareler...

Şampiyon Galatasaray Beştepe'de
Şampiyon Galatasaray Beştepe'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray kulübü yöneticileri ve oyuncularını Beştepe'de kabul etti. Sarı-kırmızılı kulüp, ziyarete bu sezon kazanılan kupalarla gitti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Galatasaray Spor Kulübü yönetici, teknik heyet ve sporcularını kabul etti.
Beştepe'de gerçekleşen kabulde, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk da yer aldı.
Özbek, üzerinde isminin yazılı olduğu 53 numaralı çubuklu Galatasaray formasını Erdoğan'a hediye etti.
Sarı-kırmızılı kulüp, ziyarete bu sezon kazanılan kupalarla gitti.
İşte Galatasaray'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'la buluşmasından yansıyan diğer kareler...