İstanbul'un bunaltan sıcaklarında vatandaşlar çareyi Boğaz'da buldu

İstanbul'da nem ve sıcak hava etkisini sürdürmeye devam ederken Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM'dan megakent için sıcaklık uyarıları da gelmeye devam ediyor. Bazı İstanbullular da çareyi Boğaz'ın sularında serinlemekte buldu.Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM İstanbul için sıcak hava ve nem uyarısı yaparken sıcaklıklar 30 dereceyi aştı.İstanbul’da bunaltan sıcaklıklarda serinlemek isteyenler, kendilerini Boğaz'ın sularına bıraktı. Kimi vatandaşlar Boğaz hattı boyunca yürüyüş yaparken yanlarında şezlong, havlu ve portatif masa getiren kimi vatandaş ise, Boğaz'da serinlemenin keyfini sürdü.Bazı vatandaşlar ise gölgelik alanlarda oturmayı seçti.İstanbul’un neminden ve sıcağından kurtulmak için en güzel yerin denizler olduğunu söyleyen İlyas Örnek, “Biz buralarda yaşadığımız için en güzel yerler sahiller oluyor. Sahilde de denize giriyoruz. İstanbul’un neminden ve sıcağından kurtulmak için en güzel yerler denizlerdir. İster istemez evde oturtamıyorsun. Biz de serinlemek için sahile iniyoruz. Denize giriyoruz.” dedi.Sıcaktan etkilenmemek için denize girdiğini söyleyen Servet Can Doğan, “Evde yüreğimiz yanıyor. Gelip denize atlıyoruz. Okul yaz tatiline girdi ama yakında açılıyor galiba. Burada da serinliyoruz. Bu sıcakta dışarda arkadaşlarımla oturamıyorum. Biz de denize geliyoruz serinlemek için. Sıcaktan bunaldığımızda evde soğuk suyun altına giriyoruz ama çoğunlukla denize giriyoruz.” ifadelerini kullandı.

İstanbul'un bunaltan sıcaklarında vatandaşlar çareyi Boğaz'da buldu
İstanbul'un bunaltan sıcaklarında vatandaşlar çareyi Boğaz'da buldu

İstanbul'da nem ve sıcak hava etkisini sürdürmeye devam ederken Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM'dan megakent için sıcaklık uyarıları da gelmeye devam ediyor. Bazı İstanbullular da çareyi Boğaz'ın sularında serinlemekte buldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM İstanbul için sıcak hava ve nem uyarısı yaparken sıcaklıklar 30 dereceyi aştı.
İstanbul’da bunaltan sıcaklıklarda serinlemek isteyenler, kendilerini Boğaz'ın sularına bıraktı. Kimi vatandaşlar Boğaz hattı boyunca yürüyüş yaparken yanlarında şezlong, havlu ve portatif masa getiren kimi vatandaş ise, Boğaz'da serinlemenin keyfini sürdü.
Bazı vatandaşlar ise gölgelik alanlarda oturmayı seçti.
İstanbul’un neminden ve sıcağından kurtulmak için en güzel yerin denizler olduğunu söyleyen İlyas Örnek, “Biz buralarda yaşadığımız için en güzel yerler sahiller oluyor. Sahilde de denize giriyoruz. İstanbul’un neminden ve sıcağından kurtulmak için en güzel yerler denizlerdir. İster istemez evde oturtamıyorsun. Biz de serinlemek için sahile iniyoruz. Denize giriyoruz.” dedi.Sıcaktan etkilenmemek için denize girdiğini söyleyen Servet Can Doğan, “Evde yüreğimiz yanıyor. Gelip denize atlıyoruz. Okul yaz tatiline girdi ama yakında açılıyor galiba. Burada da serinliyoruz. Bu sıcakta dışarda arkadaşlarımla oturamıyorum. Biz de denize geliyoruz serinlemek için. Sıcaktan bunaldığımızda evde soğuk suyun altına giriyoruz ama çoğunlukla denize giriyoruz.” ifadelerini kullandı.