Hindistan'da tapınakta izdiham: 7 kişi öldü

Hindistan'ın Bihar eyaletindeki bir tapınakta meydana gelen izdihamda 7 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.Hindistan'daki Bihar eyaleti yerel yönetimi, Jehanabad bölgesindeki bir tapınakta izdiham meydana geldiğini açıkladı. Yerel yönetim, yaşanan izdihamda 7 kişinin öldüğünü ve çok sayıda kişinin yaralandığını duyurdu. Güvenlik personelinin olay yerine intikal ettiğini ve durumun şu anda kontrol altında olduğunu belirten yerel yönetim, yaralıların da hastaneye kaldırıldığını açıkladı.

Hindistan'da tapınakta izdiham: 7 kişi öldü
Hindistan'da tapınakta izdiham: 7 kişi öldü

Hindistan'ın Bihar eyaletindeki bir tapınakta meydana gelen izdihamda 7 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.

Hindistan'daki Bihar eyaleti yerel yönetimi, Jehanabad bölgesindeki bir tapınakta izdiham meydana geldiğini açıkladı. Yerel yönetim, yaşanan izdihamda 7 kişinin öldüğünü ve çok sayıda kişinin yaralandığını duyurdu. Güvenlik personelinin olay yerine intikal ettiğini ve durumun şu anda kontrol altında olduğunu belirten yerel yönetim, yaralıların da hastaneye kaldırıldığını açıkladı.