Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne veda etti

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Young Boys'a 1-0 mağlup olarak Devler Ligi'ne veda etti. Sarı-kırmızılılar yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.Galatasaray, Devler Ligi play-off turu rövanş maçında Young Boys ile 1-0 mağlup oldu.  İlk maçta 3-2 mağlup olan sarı-kırmızılılar bu sonuçla birlikte Şampiyonlar Ligi'ne veda etti.Devler Ligi'ne katılım şansını kaybeden Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek. Avrupa Ligi'nde kura çekimi 30 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.Young Boys'un 87. dakikada Virginius ile bulduğu golden sonra sarı-kırmızılıların kalecisi Fernando Muslera gösterdiği tepkiden dolayı doğrudan kırmızı kart gördü.Avrupa kupalarında oynadığı son üç maçı kaybeden Galatasaray, bu turnuvalarda Ekim 2020-Temmuz 2021 arasındaki dönemden bu yana ilk kez üst üste üç mağlubiyet aldı.Galatasaray taraftarı, İsrail saldırısı altındaki Filistin'e destek verdi. RAMS Park'ı çok büyük oranda dolduran sarı-kırmızılı taraftarlar, maç öncesi seremonide tribünlere İngilizce "Özgür Filistin" ve "İnsanlık Gazze'de vicdanını kaybetti" yazılı pankartlar açtı.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne veda etti
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne veda etti

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Young Boys'a 1-0 mağlup olarak Devler Ligi'ne veda etti. Sarı-kırmızılılar yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Galatasaray, Devler Ligi play-off turu rövanş maçında Young Boys ile 1-0 mağlup oldu.  İlk maçta 3-2 mağlup olan sarı-kırmızılılar bu sonuçla birlikte Şampiyonlar Ligi'ne veda etti.
Devler Ligi'ne katılım şansını kaybeden Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek. Avrupa Ligi'nde kura çekimi 30 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.
Young Boys'un 87. dakikada Virginius ile bulduğu golden sonra sarı-kırmızılıların kalecisi Fernando Muslera gösterdiği tepkiden dolayı doğrudan kırmızı kart gördü.
Avrupa kupalarında oynadığı son üç maçı kaybeden Galatasaray, bu turnuvalarda Ekim 2020-Temmuz 2021 arasındaki dönemden bu yana ilk kez üst üste üç mağlubiyet aldı.
Galatasaray taraftarı, İsrail saldırısı altındaki Filistin'e destek verdi. RAMS Park'ı çok büyük oranda dolduran sarı-kırmızılı taraftarlar, maç öncesi seremonide tribünlere İngilizce "Özgür Filistin" ve "İnsanlık Gazze'de vicdanını kaybetti" yazılı pankartlar açtı.