Dilan Polat, cezaevinden çıktıktan sonraki ilk anları paylaştı

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçundan hakkında başlatılan soruşturma sonucu 10 ay boyunca tutuklu yargılanan Dilan Polat, sosyal medya hesabından cezaevinden çıkışta ailesi ve çocukları tarafından karşılama anına ilişkin paylaşım yaptı.Kara para aklama ve vergi kaçırma suçundan hakkında başlatılan soruşturma sonucu tutuklu yargılanan Dilan Polat, 19 Ağustos Pazartesi günü tahliye edilmişti.Silivri'deki Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan tahliye olan Dilan Polat'ı kızı Nilda, oğlu Milan ve kardeşi Sıla Doğu karşılamıştı.Minibüsle cezaevinden çıkan ve ailesine kavuşan Polat'ın araç içerisindeki o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Dilan Polat, cezaevinden çıktıktan sonraki ilk anları paylaştı
Dilan Polat, cezaevinden çıktıktan sonraki ilk anları paylaştı

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçundan hakkında başlatılan soruşturma sonucu 10 ay boyunca tutuklu yargılanan Dilan Polat, sosyal medya hesabından cezaevinden çıkışta ailesi ve çocukları tarafından karşılama anına ilişkin paylaşım yaptı.

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçundan hakkında başlatılan soruşturma sonucu tutuklu yargılanan Dilan Polat, 19 Ağustos Pazartesi günü tahliye edilmişti.
Silivri'deki Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan tahliye olan Dilan Polat'ı kızı Nilda, oğlu Milan ve kardeşi Sıla Doğu karşılamıştı.
Minibüsle cezaevinden çıkan ve ailesine kavuşan Polat'ın araç içerisindeki o anları sosyal medya hesabından paylaştı.