D-100'de zincirleme kaza: 1 yaralı

İstanbul Avcılar'da D-100 Karayolu yan yolda İETT otobüsü ile 3 aracın karıştığı kazada yaralanan 1 kişi hastaneye kaldırıldı.İstanbul'un Avcılar ilçesi Merkez Mahallesi D-100 Karayolu yan yol Edirne istikametinde İETT otobüsü, taksi ve 2 panelvan henüz belirlenemeyen nedenle çarpıştı.Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan 1 kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle bir süre ulaşıma kapanan yan yol, araçların çekilmesinin ardından trafiğe açıldı.

D-100'de zincirleme kaza: 1 yaralı
D-100'de zincirleme kaza: 1 yaralı

İstanbul Avcılar'da D-100 Karayolu yan yolda İETT otobüsü ile 3 aracın karıştığı kazada yaralanan 1 kişi hastaneye kaldırıldı.

İstanbul'un Avcılar ilçesi Merkez Mahallesi D-100 Karayolu yan yol Edirne istikametinde İETT otobüsü, taksi ve 2 panelvan henüz belirlenemeyen nedenle çarpıştı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan 1 kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle bir süre ulaşıma kapanan yan yol, araçların çekilmesinin ardından trafiğe açıldı.