Cadde ortasında doğum heyecanı: Sancısı başladı, “Doğuruyorum” diye bağırdı

Samsun’da hamileliğinin 40’ıncı haftasında olan bir kadın, cadde üzerinde yürüdüğü sırada doğum sancısı hissetmeye başladı. “Doğuruyorum.” diye çığlık atan kadının imdadına sağlık ekipleri yetişti. Ambulansa alınan kadın, hastaneye götürüldü.Samsun’un İlkadım ilçesinde cadde ortasında doğum heyecanı yaşandı.Olay, ilçeye bağlı Kale Mahallesi’ndeki Cumhuriyet Caddesi üzerinde yaşandı. Hamileliğinin 40’ıncı haftasında olduğunu belirten bir kadının cadde ortasında doğum sancısı başladı.Güçlükle kendini kaldırıma atan kadın, “Doğuruyorum.” diyerek çevreden yardım istedi. Kadın için polis ekipleri ambulans çağırdı.Olay yerine gelen sağlık ekipleri kadını sedye ile ambulansa taşıdı. Doğum sancısı başlayan kadını sağlık ekipleri doğum hastanesine kaldırdı.

Cadde ortasında doğum heyecanı: Sancısı başladı, “Doğuruyorum” diye bağırdı
Cadde ortasında doğum heyecanı: Sancısı başladı, “Doğuruyorum” diye bağırdı

Samsun’da hamileliğinin 40’ıncı haftasında olan bir kadın, cadde üzerinde yürüdüğü sırada doğum sancısı hissetmeye başladı. “Doğuruyorum.” diye çığlık atan kadının imdadına sağlık ekipleri yetişti. Ambulansa alınan kadın, hastaneye götürüldü.

Samsun’un İlkadım ilçesinde cadde ortasında doğum heyecanı yaşandı.
Olay, ilçeye bağlı Kale Mahallesi’ndeki Cumhuriyet Caddesi üzerinde yaşandı. Hamileliğinin 40’ıncı haftasında olduğunu belirten bir kadının cadde ortasında doğum sancısı başladı.
Güçlükle kendini kaldırıma atan kadın, “Doğuruyorum.” diyerek çevreden yardım istedi. Kadın için polis ekipleri ambulans çağırdı.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri kadını sedye ile ambulansa taşıdı. Doğum sancısı başlayan kadını sağlık ekipleri doğum hastanesine kaldırdı.