Beşiktaş'ta ayrılacak isimler netleşiyor: Van Bronckhorst'un raporu bekleniyor

Beşiktaş'ta yapılan transferlerin ardından gözler takımdan ayrılacak yabancı futbolculara çevrildi. Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst'un raporunu bekleyen siyah-beyazlı yönetim, gelecek sezon kadro planlamasında yer almayan futbolcularla yollarını ayırmaya hazırlanıyor.Beşiktaş, yeni sezon öncesi hazırlıklarını Slovenya'da sürdürüyor.Şu ana kadar transferde Gabriel Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile'yi kadrosuna katan siyah-beyazlılar, kadro planlamasında yer almayan futbolcular için de çalışmalarını sürdürüyor. Milliyet'in haberine göre, siyah-beyazlı idareciler takımdan ayrılması gereken futbolcular için Giovanni van Bronckhorst'tan rapor bekliyor.Siyah-beyazlılarda Omar Colley, Daniel Amartey ve Vincent Aboubakar ile yolların ayrılmasının planlandığı belirtildi. Ayrıca geçtiğimiz sezon sık sık sakatlıklar yaşayan Arthur Masuaku'ya da transfer için kolaylık sağlanacağı kaydedildi.Beşiktaş'ta şu ana kadar 3 isim takıma veda etti. Siyah-beyazlılarda sözleşmesi sona eren Cenk Tosun, Fenerbahçe ile sözleşme imzaladı. Umut Meraş ise Eyüpspor'a transfer olurken, Valentin Roser Leganes'in kadrosuna katıldı.

Beşiktaş'ta ayrılacak isimler netleşiyor: Van Bronckhorst'un raporu bekleniyor
Beşiktaş'ta ayrılacak isimler netleşiyor: Van Bronckhorst'un raporu bekleniyor

Beşiktaş'ta yapılan transferlerin ardından gözler takımdan ayrılacak yabancı futbolculara çevrildi. Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst'un raporunu bekleyen siyah-beyazlı yönetim, gelecek sezon kadro planlamasında yer almayan futbolcularla yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş, yeni sezon öncesi hazırlıklarını Slovenya'da sürdürüyor.
Şu ana kadar transferde Gabriel Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile'yi kadrosuna katan siyah-beyazlılar, kadro planlamasında yer almayan futbolcular için de çalışmalarını sürdürüyor. Milliyet'in haberine göre, siyah-beyazlı idareciler takımdan ayrılması gereken futbolcular için Giovanni van Bronckhorst'tan rapor bekliyor.
Siyah-beyazlılarda Omar Colley, Daniel Amartey ve Vincent Aboubakar ile yolların ayrılmasının planlandığı belirtildi. Ayrıca geçtiğimiz sezon sık sık sakatlıklar yaşayan Arthur Masuaku'ya da transfer için kolaylık sağlanacağı kaydedildi.
Beşiktaş'ta şu ana kadar 3 isim takıma veda etti. Siyah-beyazlılarda sözleşmesi sona eren Cenk Tosun, Fenerbahçe ile sözleşme imzaladı. Umut Meraş ise Eyüpspor'a transfer olurken, Valentin Roser Leganes'in kadrosuna katıldı.