Beşiktaş'ın ilgilendiği Angelo için Al Nassr iddiası

Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Chelsea forması giyen Angelo Gabriel'in Al Nassr ile 5 yıllık sözleşme imzalamaya yakın olduğu öne sürüldü.Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta Chelsea forması giyen Angelo Gabriel'in siyah-beyazlılarla ismi anılıyordu.Suudi Arabistan basınından Ariyadhiah'ın haberine göre, Al Nassr'ın Premier Lig ekibiyle Brezilyalı yıldız için son görüşmeleri yaptığı ve 5 yıllık sözleşme imzalamaya yakın olduğu öne sürüldü. Beşiktaş'ın 2. Başkanı Hüseyin Yücel, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada kanat transferinde 1 numaralı hedeflerinin Angelo Gabriel olduğunu açıklamıştı. 

Beşiktaş'ın ilgilendiği Angelo için Al Nassr iddiası
Beşiktaş'ın ilgilendiği Angelo için Al Nassr iddiası

Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Chelsea forması giyen Angelo Gabriel'in Al Nassr ile 5 yıllık sözleşme imzalamaya yakın olduğu öne sürüldü.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta Chelsea forması giyen Angelo Gabriel'in siyah-beyazlılarla ismi anılıyordu.

Suudi Arabistan basınından Ariyadhiah'ın haberine göre, Al Nassr'ın Premier Lig ekibiyle Brezilyalı yıldız için son görüşmeleri yaptığı ve 5 yıllık sözleşme imzalamaya yakın olduğu öne sürüldü. 

Beşiktaş'ın 2. Başkanı Hüseyin Yücel, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada kanat transferinde 1 numaralı hedeflerinin Angelo Gabriel olduğunu açıklamıştı.